verzekering & reglement

 

Over Ons

 

 

 

 

Beste bezoekers,

Omdat er in het gastenboek redelijk wat vragen zijn over hoe of wat maak ik het via deze pagina wat duidelijker.

MRCH (Minatuur Racing Club Heule) is een groepje vrienden die elke zondag ochtend van 10u tot 12u hun hobby beoefenen, namelijk RC.

Daar word dus altijd een onroad parcours aangelegd, dit is afwisselend dus heel leuk om te rijden.

IN de jaren 1985 werd het hele gebeuren gestart in Heule, ondertussen is het al uitgegroeid tot een redelijk bekende rijdersgroep.

Sinds kort zijn wij ook een club, dwz dat er nu lidgeld moet betaald worden voor de huur van de standplaats voor de karren, vergunning,…

 

U kan lid worden voor de acceptabele prijs van €20 per jaar, géén dagvergunningen.

Wanneer u lid wilt worden moet u dus de zondagvoormiddag komen naar MRCH en vragen aan iemand daar aanwezig die zal u ofwel doorverwijzen naar de persoon die daar verantwoordelijk voor is, of zelf regelen.

U geeft dan uw woonplaats,naam en telefoon op, en betaald €20.

Ook moe u zo snel mogelijk een geldig bewijs tonen van uw familiale verzekering, daar moet iets aangepast worden om volledig in orde te komen met de verzekering.

 

 

Wanneer U komt rijden gelieve voor U uw zender aanlegt eerst het frequentiebord na te kijken of er niemand op uw frequentie zit.

Het lid dat er het laatst bijgekomen is en op dezelfde frequentie zit als iemand anders moet het laatst bijgekomen lid van frequentie veranderen of  onderling afspreken .

Dit geld enkel voor rijders die nog een oude zender hebben en niet op de 2 meter band zitten 

 

Locatie

Kortrijkse Groothandelsmarkt

Vierlinden nr 1

8501 Heule

 

Kan je jezelf voorstellen en ook je wagen(s) voorstellen

 

Mvg,

MRCH